Fysioterapi

CORONA tilbud:

1 x Fysioterapi 450,-

5 x Fysioterapi 2000,-

Menneskekroppen er skabt til at være fysisk aktiv og igennem en sund livsstil med regelmæssig motion og bevægelse, opnår vi balance i både krop og sind. Det er alment kendt at et langt arbejdsliv med fysisk hårdt arbejde kan være nedslidende for kroppen, men et arbejdsliv med mange timers stillesiddende arbejde og mentalt stress er mindst lige så hårdt for både krop og sind.

Fysioterapi handler om bevægelse – sund bevægelse og hvordan man giver sin krop de bedste betingelser for at kunne bevæge sig frit og uden smerter.

En fysioterapeutisk behandling tager udgangspunkt i din hverdag og de aktiviteter du har behov for og lyst til i din dagligdag. Sidder du mange timer ved et skrivebord og har dagligt smerter i nakke og skuldre? Eller har du en fritidsaktivitet, som du har svært ved at deltage i pga. smerter i albue, fødder eller knæ?

Fysioterapi kan hjælpe dig med at komme tilbage efter en skade, hvad enten der er tale om et pludseligt opstået traume eller en længerevarende smertetilstand.

Fysioterapi handler om at: 

  • blive ”uddannet” til at passe på sin egen krop.
  • finde den rette balance mellem træning og restitution. 
  • lære at lytte til sin krop, blive bevidst om dens signaler og finde sine egne grænser. 
  • forstå de bevægemønstre og vaner, der er med til at udvikle og vedligeholde en evt. smertetilstand.
  • opnå styrke, smidighed, velvære og bevægelsesfrihed.

En fysioterapeutisk behandling hos Aabyhøj Osteopati er en kombination af træningsterapi, samtale og manuel behandling/massage. Der kan ligeledes anvendes kinesiotaping og indlæg til sko, hvor dette findes relevant.

Ved første behandling vil du gennem uddybende samtale og grundig undersøgelse få klarlagt din problematik og her arbejder vi med dine mål og ønsker for behandlingen. Ofte vil din fysioterapeut bede dig om at lægge mærke til nogle bestemte ting/bevægelser i din dagligdag og udføre nogle udvalgte træningsøvelser til næste behandling.

Træningsterapi er en vigtig del af den fysioterapeutiske behandling. Det er den del af behandlingen, som skal gøre din krop stærk og sikre at effekten varer ved, også efter afsluttet behandlingsforløb. Træningen kan være målrettet opbygning af muskelmasse, forbedring af stabilitet og balance, bedre kondition og indlæring af sunde bevægemønstre, som kan overføres direkte til din hverdag. Træning handler også om kropsbevidsthed og om at blive bevidst om, hvilke fysiske udfordringer i din hverdag, der kræver ekstra opmærksomhed.

Du vil altid modtage en form for manuel behandling eller massage i din fysioterapeutiske behandling med mindre andet er aftalt. Hos Aabyhøj Osteopati lægger vi stor vægt på, at du skal føle, at der altid bliver taget godt hånd om dig og at vores behandlere altid har ”fingeren på pulsen”. Dette kan vi bedst gøre ved at bruge vores hænder og ved at spørge ind til dine oplevelser og fornemmelser. Jo mere du kan fortælle med både dine ord og din krop, jo bedre kan vi skræddersy behandlingen, så den passer helt perfekt til dig og giver de bedste resultater.

Fysioterapi er en evidensbaseret behandlingsform og en fysioterapeut er derfor autoriseret af staten. Det betyder at behandlingen er baseret på undersøgelses- og behandlingsmetoder, som er grundigt afprøvet gennem naturvidenskabelig forskning og som derved sikrer dig de bedste betingelser for at opnå gode resultater.

Book tid