Yin Yoga

Yin Yoga arbejder i dybden med bindevævet og hjælper kroppen med at spænde af og give slip. Yin yogaen er en stille form for yoga og for nogen mere meditativ. Vi befinder os i 3-5 min. i hver yogastilling.

Yin yoga kan hjælpe med at strække kroppens bindevæv som kan være stift pga. fx tidl. operationer, dårlig holdning, skader, spændinger og/eller stress. Ligeledes kan yin yoga hjælpe med at afspænde musklerne og give ro i krop og sind.

I Yin yoga arbejder du blandt andet med dit bindevæv (Fascia) som i et kompliceret edderkoppespind direkte eller inddirekte forbinder alle kroppens strukturer. Både på et mikroskopisk og makroskopisk niveau, på celleplan og blandt muskler og organer. Blandt andet er hvert organ indhyldet i sin egen bindevævshinde som hæfter på kroppens bughinde (Peritoneum)

Velfungerende fascier er afgørende for kroppens dynamik både i form af bevægelse og stabilitet. Fascier har betydning for optimal blodcirkulation (Arterier) i kroppen og udrensning (Vener og lymfer). Yderligere har fascier en stor nerveforsyning og er en vigtig del af kroppens muskel-led sans og stilling/bevægelsessans (Proprioception)

Aabyhøj Osteopati anbefaler blandt andet Yin Yoga som en holdningskorrigerende træning.

Pris kun 50,- pr. gang (Resten 2019)

Book tid

Balance