Klinikkens værdier

Aabyhøj Osteopati er en helhedsorienteret behandler- og sundhedsklinik, som søger årsagen til din problematik og behandler herefter.
Vi betragter kroppen som en helhed og behandler ud af dette. Vi vil som team altid bestræbe os på at give dig den rette behandling på tværs af fagligheder for herved hurtigere at opnå de ønskede resultater.

Tværfaglighed
Vores vision med en helhedsorienteret klinik er at bruge hinandens kompetencer aktivt, på tværs af faggrænser. Vi er et tværfagligt team, der sparrer med og henviser til hinanden, for at hjælpe dig bedst muligt i mål. Sammen med dig, forsøger vi derfor at vurdere, om der i din behandling er behov for yderligere tiltag, som klinikkens øvrige medarbejdere kan tilbyde.

God tid til dig
Det er vores mål at give dig den bedste behandling og oplevelse i vores klinik. Vi har derfor valgt at bruge god tid til at finde frem til årsagen til dit heldbredsproblem/din smerteproblematik. En førstegangsundersøgelse/-samtale varer ca. 60 minutter og efterfølgende konsultationer ca. 45 min. Grundighed er i højsædet og vi opnår derfor sammen et bedre og hurtigere slutresultat.

Farvel til symptombehandling
Oplever du tilbagevendende smerter, som du har døjet med i lang tid? Eller oplever du gentagne gange at falde tilbage i dårlige vaner? Aabyhøj Osteopati kan hjælpe dig med at komme til bunds i problemet. Vi siger farvel til “Quick-fixes” og finder frem til de bagvedliggende årsager gennem en grundig og helhedsorienteret tilgang.

Et rart sted at være
Vi har gjort vores bedste for at du skal føle dig godt tilpas fra det øjeblik du træder ind ad døren. I vores nyrenoverede og lyse lokaler lægger vi vægt på at skabe en god og behagelig atmosfære for både dig og vores medarbejdere.

Kompetente medarbejdere
Vi er et team bestående af veluddannede medarbejdere, der stræber efter at være opdaterede på den nyeste viden indenfor vores felt. Det er derfor vigtigt for os, at vi jævnligt deltager i kurser og videreuddannelse. Vi er passionerede for vores fag og vi har et stærkt ønske om, at bringe vores faglige viden ned i øjenhøjde, så den kan omsættes til brugbar viden for dig i din hverdag.